Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Vågade gravidbilderna får fansen att häpna

/
/
/
5 Views

Expressen – 27 sep 17 kl. 01:00

Parneviks gravisbild får fansen att häpna

Den senaste bilden på Peg Parneviks Instagram har gjort fansen häpna. På bilden ser man nämligen tv-profilen i profil med en putande mage – som ser ut som en gravidmage. Peg Parnevik avslöjar dock att magen är i själva verket är en boll.

Expressen – 27 sep 17 kl. 01:00

Parneviks gravidbild får fansen att häpna

Den senaste bilden på Peg Parneviks Instagram har gjort fansen häpna.På bilden ser man nämligen tv-profilen i profil med en putande mage – som ser ut som en gravidmage.Peg Parnevik avslöjar dock att magen är i själva verket är en boll.

Expressen – 07 maj 17 kl. 14:42

Tv-stjärnans nya bild får fansen att häpna

För alla "Game of Thrones"-fans är han Tormund Giantsbane med det stora yviga skägget.Nu visar den norske skådepelaren Kristofer Hivju upp en helt ny bild av sig själv – utan skägg. Och fansen håller på att tappa hakan.

Expressen – 12 okt 17 kl. 08:55

Stjärnans dotter gör entré – fansen i chock

Sådan mor – sådan dotter. Likheten mellan dottern Ava Phillippe och mamma Reese Witherspoon får fansen att häpna. I november tar artonåringen klivet ut i rampljuset genom att debutera på fashionabla "le Bal" i Paris..

Expressen – 25 okt 17 kl. 10:14

Bilden på Britney får fansen att häpna

Hon trollband en hel värld med dunderhiten "… Baby One More Time" 1998.I ett nytt Instagraminlägg blidkar nu popfenomenet Britney Spears, 35, fansen med utstyrseln från den berömda musikvideon.

Expressen – I förrgår: 13:08

Detaljen får fansen att häpna – 15 år senare

En av dem kämpar med sin första förälskelse i högstadiet medan den andra just stadgat sig och hanterar ett subtilt triangeldrama. Men åldersskillnaden är långt ifrån stor i verkligheten. Nu häpnar fansen på Twitter över detaljen i ”Love acually”.

Expressen – 13 nov 15 kl. 12:48

Lena PH:s vågade skämt – i Kanal 5

Här får Lena Philipsson alla att häpna med sitt vågade skämt. I "Berg & Meltzer på Oscars" kan programledaren Christine Meltzer inte sluta skratta efter orden. – Ni vill inte veta mer, säger Lena Philipsson..

YA – 01 dec 16 kl. 21:00

Näpnaste luciaföljet tågade in

Förväntansfulla föräldrar och släktingar satt bänkade i Övraby kyrka när det ringde in till årets upplaga av luciagudstjänsten, och det minst sagt näpna luciaföljet tågade in i kyrkan..

Expressen – 27 sep 17 kl. 20:16

Detaljen i modellens bild får alla att häpna

Supermodellen Elle Macpherson lade upp en bild på sig själv i bikini på Instagram.Men vad hon inte hade räknat med är hur alla fansen skulle reagera – på den galna detaljen."Hur många meter långa är dina ben?

Trelleborgs Allehanda – 13 sep 12 kl. 10:15

Benny fick juryn att häpna

En 42-årig kranförare från Minnesberg, som i alla år hållit sin sångröst hemlig, kommer ut som soultalang i höstens "X Factor."
"X Factor" sparkade igång som TV4:s ersättning för talangprogrammet "Idol" i söndags. Den nya talangcirkusen, med domare som Orup och Marie Serneholt, ska pågå ända fram till en livesänd final den 7 december.

Expressen – 15 minuter sedan

Profilen är klar för "Let's Dance" – filmade sin egen förlossning

Ännu ett namn presenteras för den kommande säsongen av "Let's Dance" – bloggaren och youtubern Margaux Dietz. – Vi ska dansa i Let’s dance och vi ska vinna, säger hon i ett klipp på TV4:s Youtube..

Expressen – 1 timme sedan

Lola Arias: "Ruben Östlund har skadat mitt rykte"

En av rollkaraktärerna i Oscarsnominerade ”The square” är en fiktiv konstnär som heter Lola Arias.Nu anklagar den riktiga konstnären Lola Arias regissören Ruben Östlund för en namnstöld som har skadat hennes rykte."Tack vare Östlund och hans konstnärliga samarbetskoncept, som snarare liknar ett övergrepp, har mitt namn förknippats med det jag anser vara ett banalt konstverk" skriver hon i Dagens Nyheter.

Expressen – 2 timmar sedan

Doktorn är TV3-profilens nya kärlek – bilden visar sanningen

TV3-profilen Åsa Vesterlund har hittat kärleken igen.Sex år efter skilsmässan från exmaken Darrin Frye är hon nu tillsammans med plastikkirurgen Fredrik Berne, skriver hon på Instagram."Jag är en väldigt lycklig tjej.

Expressen – 3 timmar sedan

Kalle Moraeus är riktigt omodern – och oförarglig

Efter Karlstad och Göteborg är det Malmös tur att vara värdstad för Melodifestivalen.• Helgens deltävling bjussar bland annat på en mellovinnare (Jessica Andersson) och en "Idol"-vinare (Martin Almgren).• Expressens musikredaktör Anders Nunstedt har lyssnat igenom veckans sju bidrag.

Expressen – 4 timmar sedan

Peter Jöbacks nya superprojekt

"Med hjärtat som insats – his greatest show” är titeln på Peter Jöbacks kommande show som har premiär på Cirkus i Stockholm i höst.För Expressen berättar artisten om det lustfyllda projektet – och drömkarriären som skådespelare.– Jag jobbar på det och är öppen för förslag, säger Peter Jöback..

Expressen – 4 timmar sedan

Martin Björk: Därför tog det slut med Lena Ph

Efter fyra år tillsammans gick Martin Björk och Lena Philipsson skiljda vägar. Nu avslöjar Martin Björk varför det tog slut mellan paret. Det ska bland annat haft att göra med hur de såg på livet, säger han till Hänt:- Vi fick bara inte ihop det..

Expressen – 5 timmar sedan

Jessica Anderssons stöd från 11 år yngre kärleken

Jessica Andersson är övertygad om att hennes låt har goda chanser i Melodifestivalens tredje deltävling. Sångerskan känner ett större lugn tack vare stödet från kärleken Johan Malm, mannen hon vill bilda familj och dela livet med. – Jag tror mycket på min låt och det är den känslan jag vilar i, säger Jessica Andersson..

Expressen – 5 timmar sedan

Barbi Escobar bröt ihop på scen

Barbi Escobars bidrag i Melodifestivalen 2018 skrevs efter att sångerskan förlorat sin pappa i cancer.Under torsdagens repetitioner i Malmö arena bröt sångerskan ihop i tårar på scen och tvingades avbryta.– Förlåt kan vi bara…

Expressen – 7 timmar sedan

Unika bilderna från livet med Michael Jackson

Michael Jacksons dotter Paris Jackson, 19, har delat ett tidigare osett filmklipp från barndomen med världsartisten. I inlägget hyllar hon brodern – och deras barndom. ”Jag skulle inte kunna önska mig en bättre vänskap”, skriver hon i inlägget..

Expressen – 10 timmar sedan

Robinson-Robbans kris – allt rasade efter ingreppet

Som ung var Robert "Robinson-Robban" Andersson en lovande skidåkare, men efter en misslyckad operation har han sedan dess lidit av kronisk smärta.Det gick så långt att han i sina mörkaste stunder övervägde den mest drastiska utvägen.– Jag funderade på att ta livet av mig var och varannan dag, säger Robert Andersson i P5 Stockholm morgon..

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: