Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tv-parets svåra kamp – efter ”Biggest loser”

/
/
/
4 Views

Expressen – 13 mar 16 kl. 19:53

Parets tårar – efter filmen på Phelps

Michael Phelps planerar sitt sista adjö. I en reklamfilm från Under Armour visas hans kamp mot OS i Rio de Janeiro – en kamp från alkohol och omogenhet till faderskap. – Jag vet vad han har gått igenom, säger flickvännen Nicole Johnson gråtandes i en bakom kulisserna-film..

HBL – 18 sep 13 kl. 17:16

Med rätt att föda

? Radikala har vi alltid varit, men nog har vi blivit envisare i och med fertilitetsbehandlingarna, säger Tiina Kumpuvuori. Hon och hennes man Jukka Kumpuvuori kallar sig själva handikappaktivister.

Expressen – 25 sep 17 kl. 22:50

Anna Book i tårar – efter vändningen

Deltagarna i "Biggest loser VIP" kämpar hårdare än någonsin – för att vinna priset att få träffa sin familj.När Anna Book återförenas med maken Roberto Toledano och parets barn kan hon inte hålla tårarna tillbaka.– Det första jag fick var underbara kramar och pussar.

BT – 23 mar 14 kl. 15:33

Svenskmordmisstänkt lämnas ut

En brittisk man, misstänkt för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i november 2010, ska utlämnas till Sydafrika i april, uppgav Sydafrikas justitiedepartement på söndagen. Direkt den 33-årige, förmögne affärsmannen landar den 8 april ska domstolsprocesserna inledas.Mannen har, med hänvisning till skör psykisk hälsa, fört en lång juridisk kamp mot utlämningen.

Kristianstadsbladet – 23 mar 14 kl. 15:33

Svenskmordmisstänkt lämnas ut

En brittisk man, misstänkt för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i november 2010, ska utlämnas till Sydafrika i april, uppgav Sydafrikas justitiedepartement på söndagen.Direkt den 33-årige, förmögne affärsmannen landar den 8 april ska domstolsprocesserna inledas.Mannen har, med hänvisning till skör psykisk hälsa, fört en lång juridisk kamp mot utlämningen.

Kristianstadsbladet – 07 apr 14 kl. 23:25

Mordmisstänkt flygs till Sydafrika

Den brittiske affärsman som misstänks för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i Sydafrika är på väg till Kapstaden för att ställas inför rätta. Enligt Scotland Yard lämnades mannen över till representanter för sydafrikanska myndigheter på flygplatsen i Bristol på måndagskvällen.Det var i november 2010 som svenskan sköts till döds utanför Kapstaden när parets bil kapades.

BT – 07 apr 14 kl. 23:25

Mordmisstänkt flygs till Sydafrika

Den brittiske affärsman som misstänks för att ha beordrat mordet på sin 28-åriga svenska hustru under parets smekmånad i Sydafrika är på väg till Kapstaden för att ställas inför rätta. Enligt Scotland Yard lämnades mannen över till representanter för sydafrikanska myndigheter på flygplatsen i Bristol på måndagskvällen. Det var i november 2010 som svenskan sköts till döds utanför Kapstaden när parets bil kapades.

Kristianstadsbladet – 06 okt 14 kl. 10:50

Affärsman nekar till svenskmord

Den brittiske affärsmannen Shrien Dewani, som misstänkts ha beställt mordet på sin 28-åriga svenska fru i Sydafrika 2010, säger sig vara "icke skyldig" till anklagelserna. Detta när rättegången mot honom startade i Kapstaden i Sydafrika i dag.Dewani utlämnades i våras till Sydafrika efter en lång juridisk kamp.

BT – 06 okt 14 kl. 10:50

Affärsman nekar till svenskmord

Den brittiske affärsmannen Shrien Dewani, som misstänkts ha beställt mordet på sin 28-åriga svenska fru i Sydafrika 2010, säger sig vara "icke skyldig" till anklagelserna. Detta när rättegången mot honom startade i Kapstaden i Sydafrika i dag. Dewani utlämnades i våras till Sydafrika efter en lång juridisk kamp.

Sydsvenskan – 08 maj 11 kl. 12:42

Romaningenjören

Foto: Annika af Klercker
Nicole Krauss vet vilken författare hon vill vara.
?Böcker är det bästa sällskapet.

Expressen – 1 timme sedan

Sanningen om prinsessan Dianas affär – efter alla år

Prinsessan Dianas hemliga älskare James Hewitt har pekats ut som prins Harrys biologiska far.Men enligt Dianas butler, Paul Burell, var prinsessan trogen sin make vid tidpunkten då Harry föddes.– Fem år in i äktenskapet föddes Harry.

Expressen – 1 timme sedan

Patrik Sjöberg lurar alla i ”Superstars”

Patrik Sjöberg drar en rejäl vals för de andra deltagarna i premiäravsnittet av "Superstars".När herrarna ska tävla i bågskytte påstår höjdhopparen att han varit bågskytteinstruktör och kallats "Robin Hood".– Jag kör den taktiken att jag utger mig för att vara mycket bättre än vad jag är.

Expressen – 1 timme sedan

Hårda kritiken mot Mandelmann efter programmet: "Inte lämpligt"

Kvällens avsnitt av "Mandelmanns gård" skapar reaktioner bland hundvänner.I programmet får Gustav och Marie Mandelmanns hund äta rå potatis – något som kan få hundar att må dåligt.– Det är ingenting man ska ge till hundar.

Expressen – 3 timmar sedan

Mandelmanns sexskämt i sändning – efter kaoset

Kaninernas vilda fortplantning orsakar kaos på Mandelmanns gård.Efter att en hane grävt sig in till honorna myllrar det av kaniner, något som riskerar att störa ekobalansen på gården.– Här är kärlekstunneln, säger Gustav Mandelmann med ett skratt i kvällens program..

Expressen – 5 timmar sedan

Modellens oväntade vändning – efter kidnappningen

Brittiska modellen Chloe Ayling, 20, kidnappades och lades i en resväska. Nu uppges hon dejta den 23 år äldre tv-komikern David Walliams, 46.– Han har helt klart fattat intresse för henne, säger en källa till The Sun.

Expressen – 6 timmar sedan

Sanningen bakom Alicia Vikanders hemliga fasad

Alicia Vikander gifte sig med sin Michael Fassbender på ett privat lyxbröllop på Ibiza i höstas. I en stor intervju med Vogue berättar hon om livet som gift – och om varför de höll bröllopet så hemligt. – Jag känner mig lyckligare och mer tillfredsställd än jag någonsin varit, säger hon i intervjun.

Expressen – 6 timmar sedan

Regina Lund bryter förlovningen med golfproffset

I november berättade Regina Lund om kärleken till golfproffset Jonas Haglund. Nu har de brutit förlovningen, enligt uppgifter till Hänt. ”Bekräftar att det är slut”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Expressen – 6 timmar sedan

Julia Roberts svåra tid efter framgångarna

Storsuccén "Pretty Woman" gjorde Julia Roberts till filmstjärna över en natt. Plötsligt kunde den rödhåriga 22-åringen med det charmiga leendet välja och vraka bland spännande filmprojekt. Men långt i från allt i livet har gått Oscarvinnarens väg – faktum är att flera av hennes filmer har floppat samtidigt som ryktet att en förestående skilsmässa mellan Julia Roberts och maken Danny Moder aldrig verkar tystna.

Expressen – 9 timmar sedan

Charlotte Perrellis mystiska bild får fansen att spekulera

Charlotte Perrelli lägger upp en bild med mystiskt budskap på sin Instagramsida.På bilden poserar sångerskan med en klänning som fladdrar dramatiskt i vinden – något som får följarna att tro att hon ska vara med i "Let's Dance"."Mot nya äventyr!!

Expressen – 9 timmar sedan

Detaljen får fansen att häpna – 15 år senare

En av dem kämpar med sin första förälskelse i högstadiet medan den andra just stadgat sig och hanterar ett subtilt triangeldrama. Men åldersskillnaden är långt ifrån stor i verkligheten. Nu häpnar fansen på Twitter över detaljen i ”Love acually”.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: