Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

TITTA på: YouTuber Betania Mota Om Hur man Ska Bryta Internet

/
/
/
13 Views

YouTube-stjärnor får inte mycket mer framgångsrik än Betania Mota. Hon är drottning av DIY-video och fann också tid att intervjua Barak Obama – tala om intervjun mål. Här, inför lanseringen av hennes debut bok, Gör ditt Sinne Upp, Bethany talar oss genom vad som krävs för att vara USA: s främsta kvinnliga YouTuber…
1. Det är Coolt Att Vara Borta
”När jag kom in på YouTube, vilket var 8 år sedan nu, det var helt galet, jag var tretton år och hade ingen aning vad jag gjorde och det är poängen. Jag visste inte vad jag gav mig in på. Jag visste inte att framgång kan komma ut av det, och jag visste inte att jag kunde göra någonting av det. Jag insåg inte att det skulle bli en karriär på den tiden, eftersom också för åtta år sedan Youtube folk visste inte riktigt se det på det sättet, det var som att ”Aww så söt du göra youtube-videor!”‘
2. Lita inte På Tal
‘Säg inte, ”jag vill ha många prenumeranter eller beloppet av åsikter och jag vill att allt detta ska lyckas och jag kommer in i det utan avsikt”. Eftersom när det inte händer snabbt för dig då du kommer att bli besviken, då du är ganna ge upp och sedan dess ganna känner knepig.’


3. Du Är Din Egen Tävling
”Jag ser mig själv och min senaste video som min tävling, så jag vill alltid göra bättre än vad jag har i tidigare.”
4. Ge Aldrig Upp
”Och jag har provat att göra macaroons och jag var bokstavligt talat upp för nästan två dagar i rad. Liksom i köket, försöker att göra dessa och då var jag fortfarande på kameran som ”Oh, så lätt!”‘

5. Skaka Av Nerver Även När Man Står Inför Obama
”Åh min Gud, jag har aldrig varit så nervös i mitt liv. Jag visste inte vad det var som att få så nervös att dina läppar skaka tills dess och om du titta på den video jag bokstavligen höll mina händer för att stoppa mig själv skakar! Dagen innan den egentliga intervjun med presidenten hade vi en falsk intervju med en falsk Obama.’

6. Söker Några Självhjälp
Tala om hennes nya bok ” det är också väldigt tunga så långt som inspirerande och motiverande saker och ting går. Jag personligen själv älskar böcker om självhjälp. Jag har så många. Gillar allt jag läst är hjälp till självhjälp och self-förbättring och så vill jag se till att var en stor del av denna bok.’
7. Skruva Haters
”Uppriktigt sagt, ibland kommer någon att säga något i stil med att en sak som jag redan känner att jag är som ”ja, jag vet!” När jag svarade att en person som kontinuerligt hålls skicka mig negativa budskap och hon svarade att be om ursäkt och säga att det var inte om mig, det var om henne att gå igenom dåliga saker i sitt liv.’

”Make Your Mind Up” av Betania Mota kommer att vara tillgängliga från 9: e Mars 2017.

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: