Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Tildes stora lycka när kollegan var tillbaka

/
/
/
0 Views

Expressen – 21 jan 16 kl. 17:59

Tildes bestörtning: "Är jag en gammal råtta?"

Peter Jihdes snygg-berömmer kollegan Tilde de Paula. Men det gick inte riktigt hem – utan Tilde de Paula tog det som ett hån. – Vad då en gammal råtta, är det jag eller?

Expressen – 06 sep 16 kl. 12:42

Tildes lyckodans i direktsändning

Programledaren blir blåst i direktsändning. Tilde de Paula lyckodansar i "Nyhetsmorgon". Efter att ha blivit överraskad av kollegan Peter Jihde med ett storband.

Sydsvenskan – 22 sep 12 kl. 06:30

Minuter av lycka

Cecilia Bartoli (bilden), mezzosopranen som erövrat världen med sin sång, sin sceniska närvaro och sina projekt, (Salieri, Maria Malibran, kastraterna) skred uppför trappan i salen på slottet Schleissheim utanför München och gav sig i kast med en av barockens glömda, Agostino Steffani (1654?1728). Det nya äventyret ?

Aftonbladet – 04 sep 14 kl. 15:30

Braffs lycka över rollen: skänkte bort bilen

Kollegan fick vrålåket när stjärnan fick rollen i succéserien ”Scrubs”.

Sydsvenskan – 25 sep 11 kl. 00:05

"Lycka är viktigare än tillväxt"

I Bhutan är politikens mål att främja lycka snarare än ekonomisk tillväxt. Även om lyckan är svår att mäta är det ett mål som fler borde ta efter, skriver Peter Singer, professor i etik vid Princetonuniversitetet.
Det lilla kungadömet Bhutan i Himalaya är internationellt känt för två saker: höga visumavgifter, som håller nere inflödet av turister, och dess politiska målsättning att främja ?

Kristianstadsbladet – 03 maj 13 kl. 07:00

Den långa vägen mot lycka

Foto: Bonniers konsthall
Årets huvudkonstnär på Wanås är danske Jeppe Hein, som valt att utforska lyckan. Trots att det är några veckor kvar till vernissagen har projektet redan börjat. I Stockholm.

HBL – 17 mar 14 kl. 09:28

Lycka och kärlek på Hanken

Nu kan man studera också lycka vid Hanken, om än bara för en dag. Den 20 mars firar Hanken den internationella dagen för lycka med temat kärlek.I fjol firade FN för första gången den internationella dagen för lycka.

Sydsvenskan – 19 jan 11 kl. 14:27

Pengar och prylar ger ingen lycka

Fick du ingen Ipad i julklapp? Bara lugn. Det är inte pengar eller prylar som gör oss lyckliga visar Lundaforskare.

BT – 16 jan 14 kl. 06:11

Barn ingen garanti för lycka

Barn är inte alls vägen till evig lycka för alla. I många länder är det precis tvärtom. Lycka är att kunna välja, konstaterar forskarna.

Kristianstadsbladet – 16 jan 14 kl. 06:10

Barn ingen garanti för lycka

Barn är inte alls vägen till evig lycka för alla. I många länder är det precis tvärtom. Lycka är att kunna välja, konstaterar forskarna.

Expressen – 1 timme sedan

Jerry klarade inte av Stinas nakna kropp

Jerry Andersson fixade inte Stina Johanssons naken-krav i sänghalmen. Farmen-deltagaren smög ut i natten och la sig på höskullen. – Det var ingenting för mig, säger han i ”Farmen”..

Expressen – 1 timme sedan

Här är deltagarna i Superstars i Kanal 5

Nu startar kampen mellan idrottstjärnorna i Kanal 5-programmet ”Superstars”. Tävlingsprogrammet sändes första gången 1975 och kvällens premiär innebär startskottet för den sjätte upplagan av svenska ”Superstars”. – Vi kan väl säga att det blir det blir lite dramatik, säger programledaren Jessica Almenäs..

Expressen – 2 timmar sedan

"Många har liknat Trump med Hitler"

Den svenska Hollywood-frun Gunilla Persson går till attack mot det tyska folket, som hon säger "följer en ledare" och menar att det var därför som Adolf Hitler kom till makten. Samtidigt drar hon paralleller mellan Hitler och Donald Trump, som hon menar måste få en chans. – Ge honom en chans att visa att han kan förändra en dålig situation, säger Gunilla Persson..

Expressen – 3 timmar sedan

Jessica Almenäs slår tillbaka mot kritiken

Tv-profilen Jessica Almenäs har fått kritik för att hon väntar sitt tredje barn med tre olika pappor. Nu slår hon tillbaka. – Man kan tänka att det finns viktigare saker att engagera sig åt, säger hon i P4..

Expressen – 3 timmar sedan

Paris Jackson, 18, dumpar pojkvännen

Paris Jackson, 18, dumpar sin pojkvän Michael Snoddy, 26, enligt uppgifter till Radar Online. Popikonen Michael Jacksons dotter ska ha tröttnat på Snoddy efter deras kärleksresa. – Hon är färdig med honom, säger uppgiftslämnaren till Radar Online..

Expressen – 4 timmar sedan

Asia-frontmannen John Wetton är död

Supergruppen Asias frontman John Wetton är död. Stjärnan har haft cancer under en tid och meddelade tidigare i år att han inte skulle följa med under bandets turné. Han blev 67 år gammal..

Expressen – 4 timmar sedan

Klädkedjans svar på Kakans hårda kritik

Kakan Hermansson riktade skarp kritik mot klädkedjan Monki. Detta efter en kampanj för badkläder som ska passa alla. "Det är pinsamt att utge sig för att vara radikal och missa det uppenbara", skrev hon i sin blogg.

Expressen – 5 timmar sedan

Kissie om sin flirt med "Skam"-William

"Skam"-stjärnan Thomas Hayes har besökt Stockholm – och nu spekuleras det i att bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson låg med honom medan han var här. "Fått ligga", skriver hon på sin blogg och berättar i en Instagram-intervju att hon haft kontakt med den norska stjärnan..

Expressen – 7 timmar sedan

Kim Kardashian har minskat sin rumpa

Kim Kardashians ikoniska bakdel har varit vida omskriven. Men nu är eran över – Radaronline rapporterar att realitystjärnan minskat rumpan. På nya bilder visar Kardashian upp en mer slimmad profil, skriver tidningen..

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: