Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Supermodellens svåra olycka – när hon är naken

/
/
/
5 Views

Expressen – 03 maj 17 kl. 20:32

Modellens naken- bild väcker stor ilska

Här är supermodellens nakenbild – som får flera att bli arga.Det är modellen Jaylene Cook som poserar naken uppe på det New Zeeländska berget Taranaki – något som fått landets urinvånare att rikta kritik.Berget är nämligen heligt för alla Maorier.

Expressen – 03 maj 17 kl. 20:32

Modellens nakenbild väcker stor ilska

Här är supermodellens nakenbild – som retar upp ett helt land. Det är modellen Jaylene Cook, 25, som poserar naken uppe på det New Zeeländska berget Mount Taranaki – något som fått flera att rikta kritik. Berget är nämligen heligt för alla Maorier, urinvånarna i New Zeeland.

Expressen – 45 minuter sedan

Stora oron för Björn Skifs efter upptäckten på scen

Björn Skifs firar 50 år som artist men har inga planer på att lägga av med karriären.Den populära sångaren jobbar för att hålla sig i form – samtidigt som han kämpar för att inte gå ner för mycket.– Jag får inte heller tappa så mycket i vikt, för då har jag inte så mycket vikt kvar, säger Björn Skifs..

Expressen – 1 timme sedan

Cobains dotters kamp – 24 år efter pappans död

Frances Bean Cobain var bara ett år gammal när hennes pappa Kurt Cobain tog livet av sig 1994.Nu berättar dottern om den svåra kampen mot missbruk, 24 år efter pappans död."Hur vi behandlar våra kroppar korrelerar direkt till hur vi behandlar våra själar" skriver Cobain om beslutet att leva nyktert..

Expressen – 10 timmar sedan

Komikerns trauma: "Förföljde mig i år"

Pia Johansson medverkar i kvällens avsnitt av "Renées brygga" och berättar om en stark livshändelse som präglat henne.Den folkkära skådespelaren öppnar upp om den abort hon gjorde vid 18 års ålder.– Det är ett trauma som jag har fått skruva upp en liten skruv i taget under väldigt många år, säger hon i programmet..

Expressen – 11 timmar sedan

Drottning Silvia: ”Oj, titta – är en demon”

Drottning Silvia är hedersgäst när konstutställningen öppnas i "Lerins lärlingar".Ett av konstverken imponerar på drottningen och får henne att dra en koppling till den mystiska andevärden.– Oj, titta.

Expressen – 11 timmar sedan

Bilden som kan avslöja Blondinbellas nya kärlek

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har kommit i gång med dejtinglivet efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året.På sociala medier visar hon upp en kärleksgåva från sin uppvaktare – och avslöjar de romantiska framtidsplanerna."Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk" skriver Blondinbella i ett inlägg på sin blogg..

Expressen – 12 timmar sedan

Vågade gravidbilderna får fansen att häpna

Måns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson. Den blivande mamman visar gärna upp sin gravidkropp. På Instagram har hon lagt upp flera lättklädda bilder – som hyllas av följarna..

Expressen – 12 timmar sedan

"Seinfeld"-skaparens besked om framtiden får fansen att jubla

"Seinfeld" kan vara på väg tillbaka – på riktigt.I en intervju med Ellen DeGeneres menar nu seriens stjärna och tv-profilen Jerry Seinfeld att en comeback kan vara på gång.– Det är möjligt, säger han..

Expressen – 13 timmar sedan

"Legally Blonde"-skådespelaren inblandad i dödskrasch

Los Angeles-polisen bekräftar att en person dog och två skadades i en allvarlig bilolycka natten till onsdagen.En av de inblandade personerna kring kraschen är skådespelaren Luke Wilson, uppger The Mirror.Luke Wilson hade tur – hans fordon träffades av en av bilarna men han klarade sig undan skador..

Expressen – 13 timmar sedan

Filips utspel – efter yngre kärlekens roll

Filip Hammars flickvän Agnes Lindström Bolmgren har en roll i tv-duons kommande film "Tårtgeneralen".Nu slår han ifrån sig anklagelser om nepotism och svågerpolitik i och med rolltillsättningen.– Man kan ifrågasätta oss som regissörer, men inte Agnes, säger han i en intervju med Café..

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: