Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Rapport-profilens kamp – efter svåra SVT-tiden

/
/
/
5 Views

Cornucopia – 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.
ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

SmålandsPosten – 24 maj 14 kl. 09:20

Viktiga val för Europa

I morgon hålls ett val som kan få stor betydelse för utvecklingen i Europa de närmaste åren. Det finns grupper som motsätter sig att valet hålls, medan andra är beredda att ta kamp för sin rätt att rösta. Grannländerna kommer att bevaka genomförandet och utgången med spänning.

Expressen – 30 minuter sedan

Hårda kritiken mot Mandelmann efter programmet: "Inte lämpligt"

Kvällens avsnitt av "Mandelmanns gård" skapar reaktioner bland hundvänner.I programmet får Gustav och Marie Mandelmanns hund äta rå potatis – något som kan få hundar att må dåligt.– Det är ingenting man ska ge till hundar.

Expressen – 2 timmar sedan

Mandelmanns sexskämt i sändning – efter kaoset

Kaninernas vilda fortplantning orsakar kaos på Mandelmanns gård.Efter att en hane grävt sig in till honorna myllrar det av kaniner, något som riskerar att störa ekobalansen på gården.– Här är kärlekstunneln, säger Gustav Mandelmann med ett skratt i kvällens program..

Expressen – 3 timmar sedan

Modellens oväntade vändning – efter kidnappningen

Brittiska modellen Chloe Ayling, 20, kidnappades och lades i en resväska. Nu uppges hon dejta den 23 år äldre tv-komikern David Walliams, 46.– Han har helt klart fattat intresse för henne, säger en källa till The Sun.

Expressen – 4 timmar sedan

Sanningen bakom Alicia Vikanders hemliga fasad

Alicia Vikander gifte sig med sin Michael Fassbender på ett privat lyxbröllop på Ibiza i höstas. I en stor intervju med Vogue berättar hon om livet som gift – och om varför de höll bröllopet så hemligt. – Jag känner mig lyckligare och mer tillfredsställd än jag någonsin varit, säger hon i intervjun.

Expressen – 5 timmar sedan

Regina Lund bryter förlovningen med golfproffset

I november berättade Regina Lund om kärleken till golfproffset Jonas Haglund. Nu har de brutit förlovningen, enligt uppgifter till Hänt. ”Bekräftar att det är slut”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Expressen – 5 timmar sedan

Julia Roberts svåra tid efter framgångarna

Storsuccén "Pretty Woman" gjorde Julia Roberts till filmstjärna över en natt. Plötsligt kunde den rödhåriga 22-åringen med det charmiga leendet välja och vraka bland spännande filmprojekt. Men långt i från allt i livet har gått Oscarvinnarens väg – faktum är att flera av hennes filmer har floppat samtidigt som ryktet att en förestående skilsmässa mellan Julia Roberts och maken Danny Moder aldrig verkar tystna.

Expressen – 7 timmar sedan

Charlotte Perrellis mystiska bild får fansen att spekulera

Charlotte Perrelli lägger upp en bild med mystiskt budskap på sin Instagramsida.På bilden poserar sångerskan med en klänning som fladdrar dramatiskt i vinden – något som får följarna att tro att hon ska vara med i "Let's Dance"."Mot nya äventyr!!

Expressen – 8 timmar sedan

Detaljen får fansen att häpna – 15 år senare

En av dem kämpar med sin första förälskelse i högstadiet medan den andra just stadgat sig och hanterar ett subtilt triangeldrama. Men åldersskillnaden är långt ifrån stor i verkligheten. Nu häpnar fansen på Twitter över detaljen i ”Love acually”.

Expressen – 8 timmar sedan

Tv-parets svåra kamp – efter "Biggest loser"

När Pontus Björklund var med i förra årets säsong av ”Biggest loser” gick han ner 51 kilo. Men nu har han gått upp nästan allt igen. Han är kritisk till det stöd deltagarna fick under programtiden, säger han i ”Malou efter tio.

Expressen – 9 timmar sedan

Miriam Bryants kärleks- svar – efter uppbrottet

Miriam Bryant har inte setts med någon ny partner sedan uppbrottet med tyska hårdrockstrummisen 2016. Frågan är om det finns någon ny kärlek i hennes liv. – Jag jobbar på det, så kan vi säga… säger hon kryptiskt till Hänt.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: