Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ny vd för Oscar Jacobson

/
/
/
0 Views

oscarjNYOscar Jacobson Roger Tjernberg_David Thunmarker

Roger Tjernberg och David Thunmarker Foto: Oscar Jacobson

David Thunmarker har utsetts till ny vd för Oscar Jacobson. Han kommer närmast från rollen som vd för Tiger of Sweden och tillträder som vd för herrmodebolaget efter sommaren. Nuvarande vd Roger Tjernberg lämnar över vd-posten efter åtta år men fortsätter i bolaget som arbetande styrelseordförande och ska ha fokus på bolagets strategi, kommunikation, varumärkesfrågor och därtill sköta de löpande styrelsefrågorna.

Tjernberg och Thunmarker har arbetat tillsammans tidigare och Thunmarker klev på som vd hos Tiger of Sweden 2008 efter att Roger Tjernberg lämnat för Oscar Jacobson. Under den tid som Roger Tjernberg var vd för Tiger of Sweden arbetade de tillsammans, David Thunmarker i positioner som bolagets marknadschef men även som exportchef.

– David har en bra och human ledarstil som passar väldigt bra in i vår organisation. Dessutom har David bevisat att han har stor kunskap om vår bransch och kan bygga varumärke och försäljning internationellt. Detta kommer att bli en av de viktigaste frågorna när vi nu tänker ta nästa steg med Oscar Jacobson, säger Roger Tjernberg i en kommentar.

Under David Thunmarkers ledning mer än dubblade Tiger of Sweden omsättningen och gick från att omsätta 500 miljoner kronor 2008 till 1,2 miljarder kronor 2016.

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: