Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Mikael Persbrandts hyllning till Zlatan

/
/
/
4 Views

Expressen – 15 jan 11 kl. 08:17

Mikael Persbrandts show skjuts upp – igen

Mikael Persbrandts show om sitt liv skulle ha haft premiär i början av året på Intiman. Nu skjuts föreställningen åter upp – och det är osäkert om den över huvud taget blir av..

Expressen – 06 dec 11 kl. 14:39

Mikael Persbrandts lyxhus är svårtsålt

Intresset är skyhögt. Men ingen har hittills nappat på Mikael Persbrandts lyxhus på Gotland. – Det tar längre tid att sälja i dag, säger mäklaren Tor-Ingemar Ehn..

Expressen – 06 dec 11 kl. 14:48

Mikael Persbrandts lyxhus är svårsålt

Intresset är skyhögt. Men ingen har hittills nappat på Mikael Persbrandts lyxhus på Gotland. – Det tar längre tid att sälja i dag, säger mäklaren Tor-Ingemar Ehn..

Expressen – 06 feb 16 kl. 15:32

Mikael Persbrandts nya miljoninvestering

Här är Mikael Persbrandts nya miljoninvestering. I veckan sköt han in en miljon kronor i ett företag som jobbar med filmmusik, skriver sajten Breakit. – Tanken är att vi utöver det ska kunna bidra med Mickes varumärke, säger affärsmannen Tommy Jacobson som jobbar med skådisen..

Expressen – 03 dec 15 kl. 16:55

Så försvinner Mikael Persbrandts Gunvald Larsson ur "Beck"

Mikael Persbrandt tar ett spektakulärt farväl i nya "Beck", den sista filmen med Gunvald Larsson. Enligt Ingvar "Grannen" Hirdwall tas Gunvald Larsson av daga i filmen – men uppgifterna om Persbrandts medverkan går isär. – Han blir skjuten i början.

Expressen – 20 jan 14 kl. 21:39

Mikael Persbrandts känslosamma tal

Han står åtalad för narkotikabrott – samtidigt tog Mikael Persbrandt emot pris för bästa manliga huvudroll under Guldbaggegalan. – Konsekvenser från mitt gamla liv, de reder jag ut, säger Mikael Persbrandt i sitt tacktal,.

Expressen – 30 apr 16 kl. 22:31

Mikael Persbrandts känslosamma möte

Mikael Persbrandt reste tillsammans med sin 9-årige son Igor till jordbävningsdrabbade Nuwakot i Nepal. Där skedde ett känslosamt möte mellan skådespelaren och en liten pojke som med hårt kroppsarbete försörjde sin familj efter pappans tragiska bortgång. – Han är i mina ögon en fantastiskt bra person, säger Mikael Persbrandt i ett inslag för "Humorgalan"..

Expressen – 25 feb 11 kl. 15:22

Mikael Persbrandts nya kropp

Här tränar Mikael Persbrandt kampscener inför Carl Hamilton-filmatiseringen. Expressen kan i dag berätta hur stjärnan fått sin nya superkropp. – Det har gått hand i hand med något vällevnadsprojekt hos mig, säger Persbrandt till TV4..

Expressen – 26 mar 11 kl. 22:10

Mikael Persbrandts skämt på galan

Det var en nytränad och delvis mörbultad Mikael Persbrandt som gick upp på scenen under lördagens Kampsportsgala. Skådespelaren skulle dela dela ut pris till årets mästarinna. – Jag har tränat med Rikard i dag, och jag har ont i tummen, lillfingret, lite överallt helt enkelt, säger han från scenen.

Expressen – 23 apr 12 kl. 12:40

Mikael Persbrandts nya roll – teaterchef

Skådespelaren Mikael Persbrandt tar ytterligare ett kliv i karriären – och blir teaterchef. Han blir nu delägare i Maximteatern i Stockholm, skriver Dagens Nyheter. – Det ska bli kul att leka teaterdirektör på deltid.

Expressen – 1 timme sedan

"Sopranos"-stjärnan Frank Pellegrino död

Frank Pellegrino, känd från kultserien "Sopranos", har gått bort. Skådespelaren gick bort på tisdagen, i sviterna av lungcancer. Han blev 72 år gammal, skriver Hollywood Reporter..

Expressen – 1 timme sedan

"Skam"-stjärnan dissade intervjun

Thomas Hayes, mer känd som William i den norska succéserien "Skam", är i Sverige. Men när TV4:s "Nyhetsmorgon" skulle intervjua honom gick han bara förbi. – Han höll inte riktigt vad han lovade, säger Peter Jihde i "Nyhetsmorgon"..

Expressen – 3 timmar sedan

Malena Ernman slår tillbaka mot Sverigekritik

Malena Ernman kritiserar "Sverige(o)vänner" med ny statistik. Operasångerskan visar hur Sverige toppar undersökningar i ett Instagraminlägg. "Om det är "fel håll" att Sverige gång på gång placerar sig i topp är på alla dessa internationella undersökningar så undrar man ju lite vad" rätt håll" är..?

Expressen – 4 timmar sedan

Hiphop-stjärnan har fått trillingar

Trippel bebislycka för musikproducenten och hiphop-stjärnan Pharrell Williams och hans fru Helen Lasichanh. Tidigare i år välkomnade paret tre nya familjemedlemmar. "Familjen är glada och mår bra", berättar stjärnans representant för CNN..

Expressen – 14 timmar sedan

Därför kan Kissie lägga ner bloggen

En av Sveriges mest läsa bloggar – Kissies blogg – kan vara på väg att försvinna. I ett långt inlägg skriver upphovsmakaren Alexandra Nilsson att hon håller på att tröttna – och funderar på att lägga ned bloggen. "Tanken 'ska jag kanske lämna blogglivet bakom mig' skrämde mig inte lika mycket som den brukade göra", skriver hon..

Expressen – 12 timmar sedan

Peg om kampen: "Var inte kär i mig"

Peg Parnevik, 21, har hittat kärleken i Filip Kaspersen Lamprecht, 19. Nu berättar hon att hon fick kämpa för att få honom. – Han var inte kär i mig, säger tv-profilen..

Expressen – 11 timmar sedan

Loreen berättar om sin sexualitet

Melodifestivalaktuella artisten Loreen berättar i kvällens "Renées brygga i TV4 att hon är bisexuell. – Jag får väl säga att jag är det, helt enkelt, säger hon när hon gästar programmet. Stjärnan berättar också att hon utvecklade sin sångtalang i familjens badrum – där hon kunde sjunga i ensamhet i flera timmar tills grannarna kom och knackade på ytterdörren..

Expressen – 13 timmar sedan

Stjärnans sluga drag lurar alla i Superstars

Vila sig i form? Jodå, det funkar – om man heter Tomas Brolin. Fotbollsikonen får en pik för sin taktik i ”Superstars” – sedan spöar han motståndet.

Expressen – 15 timmar sedan

Malia Obama hamnade i fokus under sitt besök

Malia Obama överväldigades av uppmärksamheten under sitt besök på ett konstmuseum i New York. Den 18-åriga presidentdottern försökte smälta in som vanlig besökare – men det var många som ville ta bilder på henne. – Hon var där med en vän och gick från konstverk till konstverk, säger uppgiftslämnaren..

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: