Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Martin Björk: Därför tog det slut med Lena Ph

/
/
/
3 Views

Magazin24 – 20 jan 12 kl. 23:50

Det tog slut efter fem raka segrar

IFK Arboga åkte på en bortaförlust mot Grästorp på fredagskvällen. Grästorp åkte på en storförlust senast lagen möttes, men i dag var det IFK Arboga som fick hem med en förlust. Grästorp tog ledningen i 10:e minuten i första perioden och det var det ändå målet som gjordes i första perioden.

HBL – 23 dec 13 kl. 16:06

Martin Granholm vill få slut på finlandssvenskt käbbel

Svensk högskoleutbildning bör styras som helhet, anser Martin Granholm, avgående ordförande för ÅA:s styrelse.Det behövs mer diskussion kring universitetsutbildningens innehåll. I dag diskuteras utbildningens innehåll främst på första och andra stadiet, säger Martin Granholm.

Expressen – 29 okt 14 kl. 08:19

Lawrence och Martin uppges ha gjort slut

Åh nej! Kärlekslyckan blev kort – väldigt kort. Efter bara ett par månader tillsammans sägs Jennifer Lawrence, 24, och Chris Martin, 37, nu ha gjort slut..

Trelleborgs Allehanda – 09 feb 14 kl. 15:44

Northug tog slut – men tror på guld

När farten drogs upp på slutet räckte inte Petter Northug till.Men OS-guld i Sotji tror han fortfarande på. – Annars hade jag inte varit här, säger Northug.

Kristianstadsbladet – 09 feb 14 kl. 15:44

Northug tog slut – men tror på guld

När farten drogs upp på slutet räckte inte Petter Northug till.Men OS-guld i Sotji tror han fortfarande på. – Annars hade jag inte varit här, säger Northug.

Expressen – 05 okt 11 kl. 00:56

Martin Jol bötfäller till slut sig själv

Martin Jol borde kanske byta jobb till lapplisa. Nu har Fulhamtränaren till och med bötfällt sig själv, skriver Daily Mirror. .

Expressen – 26 jan 16 kl. 11:22

Martin Stenmarck: "Jag tog fram en kniv"

Här avslöjar artisten Martin Stenmarck sin knivhämnd på ett svensk rockband. Det är i radioprogrammet "Gry och Anders med vänner" som den kända artisten berättar om hur han förstörde ett bands instrument med kniv. – De var så sjukt otrevliga, säger han i programmet..

Kristianstadsbladet – 03 sep 17 kl. 13:56

Två segrar sedan tog det stopp för Pacek

Martin Paceks VM-resa tog slut i åttondelsfinalen mot japanen Aaron Wolf, som senare blev världsmästare. – Det är blandade känslor, säger han..

Kristianstadsbladet – 10 maj 11 kl. 06:30

Pacek tog SM-guld

Robin Pacek gör som sin storebror Martin. I helgen tog 20-åringen från Kristianstad Judoklubb sitt f?
KRISTIANSTAD.

Expressen – 21 nov 11 kl. 21:29

Martin och Jane har flyttat ihop

"Ensamma pappan" Martin Synnerud valde till slut Jane Elmér och kärleken spirar fortfarande. Paret har flyttat ihop i en lägenhet i Stockholm. – Jag har fått världens underbaraste tjej, säger Martin.

Expressen – 45 minuter sedan

Riskerar livet för pasta i "Wahlgrens värld"

Familjen Wahlgren beslutar sig för köra till en exklusiv pastarestaurang på ett italienskt berg.När Pernilla Wahlgren rattar den stora husbilen längs de branta serpentinvägarna grips hon av panik.– Jag blir skitnervös, det här är asäckligt, skriker hon i kvällens "Wahlgrens värld"..

Expressen – 1 timme sedan

Sarah Jessica Parker slår tillbaka – efter Kim Cattralls ord

Nu ger Sarah Jessica Parker sin syn på "Sex and the City"-bråket.Kim Cattrall anklagar sin kollega för att vara en hycklare som talat illa om henne.– Man kan inte kalla det konflikt, för jag har inte svarat.

Expressen – 1 timme sedan

Uppläxningen i Antikrundan: ”Det där är en dödssynd”

I torsdagens ”Antikrundan” läxar konstexperten Claes Moser upp en kvinna som rustat upp sin tavla. – Det där är i dag en dödssynd, säger han. Men hon blir ändå rejält överraskad ändå när han värderar tavlan.

Expressen – 2 timmar sedan

Anne Lundberg rörd av respekt i "Antikrundan"

Picasso, John F Kennedy och Justin Bieber – autografsamlingen med 2000 namn i kvällens "Antikrundan" är den mest imponerande experterna har sett.– Ofta kommer folk med en eller två, men du invaderar hela "Antikrundan", säger Torgny Schunnesson..

Expressen – 3 timmar sedan

Vännens oro – så levde kändisparet innan succén

För 20 år sedan flydde Gustav och Marie Mandelmann det stressiga storstadslivet.Men när de först kom till gården på Österlen var kunskaperna om självhushållning begränsade.– Ärligt, riktigt, så tänkte jag: "hur ska de klara sig här nere?

Expressen – 4 timmar sedan

Profilen är klar för "Let's Dance" – filmade sin egen förlossning

Ännu ett namn presenteras för den kommande säsongen av "Let's Dance" – bloggaren och youtubern Margaux Dietz. – Vi ska dansa i Let’s dance och vi ska vinna, säger hon i ett klipp på TV4:s Youtube..

Expressen – 5 timmar sedan

Lola Arias: "Ruben Östlund har skadat mitt rykte"

En av rollkaraktärerna i Oscarsnominerade ”The square” är en fiktiv konstnär som heter Lola Arias.Nu anklagar den riktiga konstnären Lola Arias regissören Ruben Östlund för en namnstöld som har skadat hennes rykte."Tack vare Östlund och hans konstnärliga samarbetskoncept, som snarare liknar ett övergrepp, har mitt namn förknippats med det jag anser vara ett banalt konstverk" skriver hon i Dagens Nyheter.

Expressen – 6 timmar sedan

Doktorn är TV3-profilens nya kärlek – bilden visar sanningen

TV3-profilen Åsa Vesterlund har hittat kärleken igen.Sex år efter skilsmässan från exmaken Darrin Frye är hon nu tillsammans med plastikkirurgen Fredrik Berne, skriver hon på Instagram."Jag är en väldigt lycklig tjej.

Expressen – 7 timmar sedan

Kalle Moraeus är riktigt omodern – och oförarglig

Efter Karlstad och Göteborg är det Malmös tur att vara värdstad för Melodifestivalen.• Helgens deltävling bjussar bland annat på en mellovinnare (Jessica Andersson) och en "Idol"-vinare (Martin Almgren).• Expressens musikredaktör Anders Nunstedt har lyssnat igenom veckans sju bidrag.

Expressen – 8 timmar sedan

Peter Jöbacks nya superprojekt

"Med hjärtat som insats – his greatest show” är titeln på Peter Jöbacks kommande show som har premiär på Cirkus i Stockholm i höst.För Expressen berättar artisten om det lustfyllda projektet – och drömkarriären som skådespelare.– Jag jobbar på det och är öppen för förslag, säger Peter Jöback..

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: