Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Loreen berättar om sin sexualitet

/
/
/
3 Views

Expressen – 09 mar 15 kl. 18:15

Sam Smith berättar om trakasserierna

Sam Smith tog storslam på årets Grammygala. Nu berättar han om hur han blivit trakasserad av homofober för sin sexualitet och lovar att alltid stå upp för unga homosexuella. – Vi tror att allt är OK nu.

YLE – 09 sep 13 kl. 11:51

Regissören berättar: "Bland änglar och demoner"

Seportaget höststartar torsdagen den 12 september med dokumentären Bland änglar och demoner.
Huvudperson är Annette Lindbom från Pargas som uteslutits ur Jehovas vittnen. I våras visades Seportaget "Jehovas vittne för evigt" som handlade om Annettes äldsta dotter Daniela och hennes liv som ett aktivt vittne.

YLE – 20 maj 14 kl. 14:44

Lavarna berättar hur luften mår

Den som rör sig i parker och skogar i Nyland kan under våren och sommaren möta forskare med anteckningsblock i handen och måttband runt halsen. De här forskarna undersöker hurudan luftkvaliteten är genom att studera lavarna på våra träd. Vi träffade två av forskarna när de undersökte lavar på tallar i stadsdelen Tallmo i Karis i Raseborg.

Skånskan – 19 jan 16 kl. 17:28

Sju år som gjorde avtryck Ny bok berättar historien om Radio Mercur och Radio Syd

Malmö Radio Syd är en legend inom svensk radio- och musikhistoria. En ny bok berättar om sju år som gjorde djupa avtryck.För prick femtio år sedan var det också kallt.

Barometern – 13 jun 13 kl. 09:52

"Det vikarierna berättar stämmer"

? Det går till precis så på Smedängen som vikarierna säger. Det säger en anställd som arbetat 15 år inom kommunens hemtjänst, varav en stor del av tiden på Smedängen.

YLE – 12 dec 14 kl. 20:18

Olavi Virtas döttrar berättar om sin far

Det är många som anser att virtuosen Olavi Virta var och är oslagbar. Han var otroligt produktiv. Olavi Virta gjorde ca 600 skivinspelningar, otaliga uppträdanden, men också filmvärlden blev honom bekant.

Nyheter 24 – 30 nov 99 kl. 00:00

Här berättar han att han är gay – mammans reaktion är underbar

En video där en ung kille berättar för sin mamma att han är gay har på bara några dagar setts av nästan 200 000 människor på Youtube. Videos av den typen brukar ofta visa en allt annat än glad reaktion från föräldrarna, men så är inte fallet här."Det är okej!

Nyheter 24 – 30 nov 99 kl. 00:00

Familjen berättar om sorgen efter Lisas död: "Lever i en mardröm"Begravning 7 juli

På fredag har det gått två veckor sedan Lisa Holms kropp hittades. Hon försvann, fem dagar dessförinnan, den 7 juni efter att ha stängt på kaféet i Blomberg. Hon skulle ta mopeden hem, men sista kontakten blev ett sms till föräldrarna.

Nyheter 24 – 30 nov 99 kl. 00:00

Hel klass i tårar – när stjärnan berättar om sin döda mamma

Livet handlar om att vårda sina relationer med sina nära och kära. Det budskapet berättar den före detta wrestlingstjärnan Marc Mero – som har haft ett alkohol- och drogproblem – för en skolklass i USA. LÄS MER: Här är gråtfilmerna som de svenska NHL-proffsen ventilerar till Mamman dog Som exempel berättar han om hur hans mamma väntade uppe på honom sent på nätterna medan han behandlade henne dåligt och ignorerade henne.

Posh24 – 23 okt 13 kl. 15:57

Jake Gyllenhaal berättar allt om sin drastiska viktnedgång!

Jake Gyllenhaal har gått från biffig till benig på bara ett par månader. Nu berättar stjärnan för Us Weekly om varför han gått ned så dramatiskt i vikt.
Den 32-åriga skådespelaren berättar att han gör det för konstens skull, för hans nya film.

Expressen – 15 minuter sedan

Depp kan ruineras av sin överdrivna livsstil

Johnny Depp är en av de bäst betalda skådespelarna i Hollywood. Men han vet hur man spenderar pengar också – varje månad använder han över 17 miljoner kronor, skriver People. "Hans extravaganta livsstil kostar Depp 17 miljoner kronor i månaden, vilket han inte har råd med" menar en ex-partner till stjärnan i ett rättsligt dokument..

Expressen – 1 timme sedan

Har du vad som krävs för att vinna schlagerfesten?

97 personer har vunnit Melodifestivalen. Men har du vad som krävs för att ta hem folkets röst och segern? Gör som Loreen och testa i "Vägen till toppen".

Expressen – 2 timmar sedan

Charlotte Perrellis stora förändring

Charlotte Perrelli har bytt sina långa naglar mot välansat korta. Varför? Det är gitarrens fel, avslöjar sångerskan i sin blogg.

Expressen – 2 timmar sedan

Filip och Fredriks drogbluff i Kanal 5

Filip och Fredrik lurade "Breaking news med Filip och Fredrik"-tittarna på tisdagskvällen. På bordet sa de att de hade rullpapper och "weed" – nu berättar Fredrik Wikingsson hur det egentligen låg till. – Jag måste desto tråkigare säga att det var något så vardagligt som oregano, säger Fredrik Wikingsson..

Expressen – 3 timmar sedan

Kristin Kaspersens hyllning till Lill-Babs

Barbro "Lill-Babs" Svensson gör succé i SVT:s "Bonusfamiljen. Nu hyllas hon av dottern Kristin Kaspersen för sin insats. "Så stolt över mamma!

Expressen – 3 timmar sedan

Beskedet: De leder Grammisgalan 2017

Snart samlas svenska artisteliten för årets Grammisgala. I år är det Magnus Carlson och Maxida Märak som leder prisutdelningen. Galan direktsänds på Kanal 5 den 28 februari..

Expressen – 3 timmar sedan

"Sopranos"-stjärnan Frank Pellegrino död

Frank Pellegrino, känd från kultserien "Sopranos", har gått bort. Skådespelaren gick bort på tisdagen, i sviterna av lungcancer. Han blev 72 år gammal, skriver Hollywood Reporter..

Expressen – 4 timmar sedan

"Skam"-stjärnan dissade intervjun

Thomas Hayes, mer känd som William i den norska succéserien "Skam", är i Sverige. Men när TV4:s "Nyhetsmorgon" skulle intervjua honom gick han bara förbi. – Han höll inte riktigt vad han lovade, säger Peter Jihde i "Nyhetsmorgon"..

Expressen – 4 timmar sedan

Mikael Persbrandts hyllning till Zlatan

Världens bästa fotbollsspelare och en av Sveriges mest hyllade skådespelare. Nu minns Mikael Persbrandt tillbaka till mötet med Zlatan Ibrahimovic 2005, i samband med ett Unicef-samarbete. "En ung och väldigt talangfull man" skriver Persbrandt om fotbollsspelaren på Instagram..

Expressen – 6 timmar sedan

Malena Ernman slår tillbaka mot Sverigekritik

Malena Ernman kritiserar "Sverige(o)vänner" med ny statistik. Operasångerskan visar hur Sverige toppar undersökningar i ett Instagraminlägg. "Om det är "fel håll" att Sverige gång på gång placerar sig i topp är på alla dessa internationella undersökningar så undrar man ju lite vad" rätt håll" är..?

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: