Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hiphop-stjärnan har fått trillingar

/
/
/
1 Views

Expressen – 1 timme sedan

Malena Ernman slår tillbaka mot Sverigekritik

Malena Ernman kritiserar "Sverige(o)vänner" med ny statistik. Operasångerskan visar hur Sverige toppar undersökningar i ett Instagraminlägg. "Om det är "fel håll" att Sverige gång på gång placerar sig i topp är på alla dessa internationella undersökningar så undrar man ju lite vad" rätt håll" är..?

Expressen – 11 timmar sedan

Därför kan Kissie lägga ner bloggen

En av Sveriges mest läsa bloggar – Kissies blogg – kan vara på väg att försvinna. I ett långt inlägg skriver upphovsmakaren Alexandra Nilsson att hon håller på att tröttna – och funderar på att lägga ned bloggen. "Tanken 'ska jag kanske lämna blogglivet bakom mig' skrämde mig inte lika mycket som den brukade göra", skriver hon..

Expressen – 9 timmar sedan

Peg om kampen: "Var inte kär i mig"

Peg Parnevik, 21, har hittat kärleken i Filip Kaspersen Lamprecht, 19. Nu berättar hon att hon fick kämpa för att få honom. – Han var inte kär i mig, säger tv-profilen..

Expressen – 9 timmar sedan

Loreen berättar om sin sexualitet

Melodifestivalaktuella artisten Loreen berättar i kvällens "Renées brygga i TV4 att hon är bisexuell. – Jag får väl säga att jag är det, helt enkelt, säger hon när hon gästar programmet. Stjärnan berättar också att hon utvecklade sin sångtalang i familjens badrum – där hon kunde sjunga i ensamhet i flera timmar tills grannarna kom och knackade på ytterdörren..

Expressen – 11 timmar sedan

Stjärnans sluga drag lurar alla i Superstars

Vila sig i form? Jodå, det funkar – om man heter Tomas Brolin. Fotbollsikonen får en pik för sin taktik i ”Superstars” – sedan spöar han motståndet.

Expressen – 12 timmar sedan

Malia Obama hamnade i fokus under sitt besök

Malia Obama överväldigades av uppmärksamheten under sitt besök på ett konstmuseum i New York. Den 18-åriga presidentdottern försökte smälta in som vanlig besökare – men det var många som ville ta bilder på henne. – Hon var där med en vän och gick från konstverk till konstverk, säger uppgiftslämnaren..

Expressen – 13 timmar sedan

Här kan stjärnan inte hålla tårarna tillbaka

Therese Alshammar kan inte hålla tårarna borta i Kanal 5-programmet ”Superstars”. Det är när simstjärnan får se bilder från OS i Sydney som det brister för henne. – Oj, vad jobbigt det är, säger hon i ”Superstars”..

Expressen – 13 timmar sedan

Maria förd till sjukhus – tittarna fick inte se

Maria Settergren kämpar mot smärtorna i ”Farmen”. Men det tittarna inte får se är att skadan var så illa att hon fördes till sjukhus. – Jag var så illa däran att jag har svaga minnen och inte klarade att gå upp ur sängen, säger hon..

Expressen – 13 timmar sedan

Tildes stora lycka när kollegan var tillbaka

Folkkära Peter Jihde har inte synts i TV4:s "Nyhetsmorgon" på en tid, men är nu tillbaka i rutan. Hans parhäst Tilde de Paula Eby sprudlade av lycka när de möttes i studion under sändningen. – Jag är så himla glad.

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: