Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Hårda kritiken mot Mandelmann efter programmet: ”Inte lämpligt”

/
/
/
11 Views

Expressen – 18 jan 18 kl. 18:23

Stjärnförfattaren försvarar SVT efter hårda kritiken mot programmet

SVT ändrar om sitt morgonprogram "Morgonstudion" efter tittarnas klagomål.Men stjärnförfattaren Denise Rudberg tycker att programmet har fått för mycket kritik – och väljer att försvara nyhetsprogrammet."Vad det gnälls på nya SVT Morgonstudion, jag håller inte alls med" skriver hon i ett inlägg på Instagram..

Expressen – 20 jan 16 kl. 17:26

Hårda kritiken mot nya SVT-programmet

I går sändes för första gången ett vegetariskt matprogram i SVT, "Vegorätt". Nu haglar kritiken mot programmet i sociala medier. "SVT spär på fördomar i stället för att verka folkbildande", skriver en person på Twitter..

Expressen – 23 feb 15 kl. 01:08

Här är hårda kritiken – mot SVT-sändningen

Här är den hårda kritiken mot SVT:s Oscarsändning. På Twitter rasade kommentarer om programmet in på söndagsnatten. "Kunde dom inte anställt människor som faktiskt kan något om film och Oscarsgalan?

Expressen – 04 aug 16 kl. 18:49

TV4 svarar på hårda kritiken mot Ernst

Clara Lidströms hävdar att Ernst Kirchsteiger renoverar sönder det svenska folkhemmet, i en krönika i Expressen. Krönikan hyllades och delades på sociala medier. Nu svarar TV4 på kritiken om programmet..

Aftonbladet – 12 sep 12 kl. 11:32

Facbook-grundaren talar ut om hårda kritiken

Mark Zuckerberg kommenterar den hårda kritiken.

Posh24 – 25 sep 15 kl. 13:06

Katrin Zytomierska backar efter den hårda kritiken!

Ber om ursäkt efter den hårda kritiken
.

Expressen – 14 okt 17 kl. 16:55

Thomas Bodström petas som ny landshövding efter hårda kritiken

Efter den hårda kritiken – nu petar regeringen Thomas Bodström som ny landshövding i Stockholm.Bodström får inget avgångsvederlag.– Jag beklagar regeringens beslut.

Expressen – 05 maj 17 kl. 10:42

Hårda kritiken mot TV4-programmet

TV4 sänder programmet "Kronofogden knackar på", där tittarna får se brittiska kronofogdar leta reda på människor som smitit från skatten.Nu möts programmet och kanalen av stark kritik på sociala medier."Det är inte underhållning att kolla på människor i en utsatt situation" tycker en person på Twitter..

Expressen – 28 sep 12 kl. 17:05

Efter hårda kritiken: SVT ber om ursäkt

SVT:s "Debatt" kritiserades hårt efter den direktsända debatten om Haddile. Under fredagen inkom 23 anmälningar mot programmet till Myndigheten för radio och tv. SVT ber om ursäkt för att de ringde upp mamman efter programmet – och hela eftersnacket har plockats bort från hemsidan..

Expressen – 18 dec 16 kl. 10:16

Hårda kritiken mot "Så mycket bättre"

Årets säsong av TV4:s "Så mycket bättre" har kritiserats för att vara den sämsta någonsin. "Så jävulskt dålig säsong", skriver en person på Twitter. Men nu svarar TV4 på kritiken.

Expressen – 30 minuter sedan

Drottning Silvia: ”Oj, titta – är en demon”

Drottning Silvia är hedersgäst när konstutställningen öppnas i "Lerins lärlingar".Ett av konstverken imponerar på drottningen och får henne att dra en koppling till den mystiska andevärden.– Oj, titta.

Expressen – 1 timme sedan

Bilden som kan avslöja Blondinbellas nya kärlek

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har kommit i gång med dejtinglivet efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året.På sociala medier visar hon upp en kärleksgåva från sin uppvaktare – och avslöjar de romantiska framtidsplanerna."Han jag träffar gör mig väldigt glad och harmonisk" skriver Blondinbella i ett inlägg på sin blogg..

Expressen – 1 timme sedan

Vågade gravidbilderna får fansen att häpna

Måns Zelmerlöw väntar sitt första barn tillsammans med fästmön Ciara Janson. Den blivande mamman visar gärna upp sin gravidkropp. På Instagram har hon lagt upp flera lättklädda bilder – som hyllas av följarna..

Expressen – 1 timme sedan

"Seinfeld"-skaparens besked om framtiden får fansen att jubla

"Seinfeld" kan vara på väg tillbaka – på riktigt.I en intervju med Ellen DeGeneres menar nu seriens stjärna och tv-profilen Jerry Seinfeld att en comeback kan vara på gång.– Det är möjligt, säger han..

Expressen – 2 timmar sedan

"Legally Blonde"-skådespelaren inblandad i dödskrasch

Los Angeles-polisen bekräftar att en person dog och två skadades i en allvarlig bilolycka natten till onsdagen.En av de inblandade personerna kring kraschen är skådespelaren Luke Wilson, uppger The Mirror.Luke Wilson hade tur – hans fordon träffades av en av bilarna men han klarade sig undan skador..

Expressen – 2 timmar sedan

Filips utspel – efter yngre kärlekens roll

Filip Hammars flickvän Agnes Lindström Bolmgren har en roll i tv-duons kommande film "Tårtgeneralen".Nu slår han ifrån sig anklagelser om nepotism och svågerpolitik i och med rolltillsättningen.– Man kan ifrågasätta oss som regissörer, men inte Agnes, säger han i en intervju med Café..

Expressen – 3 timmar sedan

Melodifestivalen 2018 i Malmö – allt du behöver veta

Tredje deltävlingen, tredje hockeyarenan. Lördag 17 februari reser Melodifestivalen till Malmö arena.Det här är allt du behöver veta för att maxa melloupplevelsen fram till finalparet blir klart vid 21.

Expressen – 5 timmar sedan

Teresa, 37, plötsligt död – Brinkenstjärna i sorg

Kändismanagern Michael Brinkenstjärnas fru Teresa har gått bort, efter en längre tids cancersjukdom.Teresa Celeste blev 37 år gammal.”Tessan, jag är evigt tacksam för det liv vi fick tillsammans!

Expressen – 6 timmar sedan

Paow och kändissonen går nu skilda vägar

Paulina ”Paow” Danielsson och Lancelot Hedman Graaf har gjort slut.I sin blogg berättar realityprofilen att hon var redo att satsa på förhållandet och känner sig hjärtekrossad."Jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull" skriver hon i sin blogg..

Expressen – 6 timmar sedan

Laila Bagges ilska över kärleksbarnet

Rix MorronZoo ville göra något speciellt för att uppmärksamma Alla hjärtans dag.De fick ett par att ställa upp för att göra ett kärleksbarn under direktsändning, något som fick Laila Bagge att reagera kraftigt.– Det är inte okej!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: