Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Doktorn är TV3-profilens nya kärlek – bilden visar sanningen

/
/
/
4 Views

Expressen – 20 sep 17 kl. 20:58

VM-stjärnan är TV3- profilens nya kärlek

Tv-profilen Julia Bergman delar med sig av sitt liv som ensamstående mamma med sonen Milan i "Unga mammor".Nu har Bergman hittat kärleken på nytt, efter uppbrottet från sonens pappa.– Jag är jättedålig på att prata om det här, men han gör mig glad, säger Julia Bergman i "Unga mammor"..

Expressen – 30 minuter sedan

Sarah Jessica Parker slår tillbaka – efter Kim Cattralls ord

Nu ger Sarah Jessica Parker sin syn på "Sex and the City"-bråket.Kim Cattrall anklagar sin kollega för att vara en hycklare som talat illa om henne.– Man kan inte kalla det konflikt, för jag har inte svarat.

Expressen – 1 timme sedan

Uppläxningen i Antikrundan: ”Det där är en dödssynd”

I torsdagens ”Antikrundan” läxar konstexperten Claes Moser upp en kvinna som rustat upp sin tavla. – Det där är i dag en dödssynd, säger han. Men hon blir ändå rejält överraskad ändå när han värderar tavlan.

Expressen – 1 timme sedan

Anne Lundberg rörd av respekt i "Antikrundan"

Picasso, John F Kennedy och Justin Bieber – autografsamlingen med 2000 namn i kvällens "Antikrundan" är den mest imponerande experterna har sett.– Ofta kommer folk med en eller två, men du invaderar hela "Antikrundan", säger Torgny Schunnesson..

Expressen – 2 timmar sedan

Vännens oro – så levde kändisparet innan succén

För 20 år sedan flydde Gustav och Marie Mandelmann det stressiga storstadslivet.Men när de först kom till gården på Österlen var kunskaperna om självhushållning begränsade.– Ärligt, riktigt, så tänkte jag: "hur ska de klara sig här nere?

Expressen – 3 timmar sedan

Profilen är klar för "Let's Dance" – filmade sin egen förlossning

Ännu ett namn presenteras för den kommande säsongen av "Let's Dance" – bloggaren och youtubern Margaux Dietz. – Vi ska dansa i Let’s dance och vi ska vinna, säger hon i ett klipp på TV4:s Youtube..

Expressen – 5 timmar sedan

Lola Arias: "Ruben Östlund har skadat mitt rykte"

En av rollkaraktärerna i Oscarsnominerade ”The square” är en fiktiv konstnär som heter Lola Arias.Nu anklagar den riktiga konstnären Lola Arias regissören Ruben Östlund för en namnstöld som har skadat hennes rykte."Tack vare Östlund och hans konstnärliga samarbetskoncept, som snarare liknar ett övergrepp, har mitt namn förknippats med det jag anser vara ett banalt konstverk" skriver hon i Dagens Nyheter.

Expressen – 7 timmar sedan

Kalle Moraeus är riktigt omodern – och oförarglig

Efter Karlstad och Göteborg är det Malmös tur att vara värdstad för Melodifestivalen.• Helgens deltävling bjussar bland annat på en mellovinnare (Jessica Andersson) och en "Idol"-vinare (Martin Almgren).• Expressens musikredaktör Anders Nunstedt har lyssnat igenom veckans sju bidrag.

Expressen – 7 timmar sedan

Peter Jöbacks nya superprojekt

"Med hjärtat som insats – his greatest show” är titeln på Peter Jöbacks kommande show som har premiär på Cirkus i Stockholm i höst.För Expressen berättar artisten om det lustfyllda projektet – och drömkarriären som skådespelare.– Jag jobbar på det och är öppen för förslag, säger Peter Jöback..

Expressen – 8 timmar sedan

Martin Björk: Därför tog det slut med Lena Ph

Efter fyra år tillsammans gick Martin Björk och Lena Philipsson skiljda vägar. Nu avslöjar Martin Björk varför det tog slut mellan paret. Det ska bland annat haft att göra med hur de såg på livet, säger han till Hänt:- Vi fick bara inte ihop det..

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: