Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Detaljen får fansen att häpna – 15 år senare

/
/
/
4 Views

Expressen – 27 sep 17 kl. 01:00

Parneviks gravisbild får fansen att häpna

Den senaste bilden på Peg Parneviks Instagram har gjort fansen häpna. På bilden ser man nämligen tv-profilen i profil med en putande mage – som ser ut som en gravidmage. Peg Parnevik avslöjar dock att magen är i själva verket är en boll.

Expressen – 27 sep 17 kl. 01:00

Parneviks gravidbild får fansen att häpna

Den senaste bilden på Peg Parneviks Instagram har gjort fansen häpna.På bilden ser man nämligen tv-profilen i profil med en putande mage – som ser ut som en gravidmage.Peg Parnevik avslöjar dock att magen är i själva verket är en boll.

Expressen – 27 sep 17 kl. 20:16

Detaljen i modellens bild får alla att häpna

Supermodellen Elle Macpherson lade upp en bild på sig själv i bikini på Instagram.Men vad hon inte hade räknat med är hur alla fansen skulle reagera – på den galna detaljen."Hur många meter långa är dina ben?

Expressen – 07 maj 17 kl. 14:42

Tv-stjärnans nya bild får fansen att häpna

För alla "Game of Thrones"-fans är han Tormund Giantsbane med det stora yviga skägget.Nu visar den norske skådepelaren Kristofer Hivju upp en helt ny bild av sig själv – utan skägg. Och fansen håller på att tappa hakan.

Expressen – 12 okt 17 kl. 08:55

Stjärnans dotter gör entré – fansen i chock

Sådan mor – sådan dotter. Likheten mellan dottern Ava Phillippe och mamma Reese Witherspoon får fansen att häpna. I november tar artonåringen klivet ut i rampljuset genom att debutera på fashionabla "le Bal" i Paris..

Expressen – 25 okt 17 kl. 10:14

Bilden på Britney får fansen att häpna

Hon trollband en hel värld med dunderhiten "… Baby One More Time" 1998.I ett nytt Instagraminlägg blidkar nu popfenomenet Britney Spears, 35, fansen med utstyrseln från den berömda musikvideon.

Expressen – 22 jul 17 kl. 11:33

Dolphs dotter får fansen att häpna

Hennes pappa är actionlegendaren Dolph Lundgren.Nu satsar dottern Ida, 21, på en egen karriär – som modell.Efter att hennes kände pappa lagt upp en bild på dottern tokhyllas hon.

Expressen – 15 nov 17 kl. 14:06

Stjärnans nya bild får fansen att häpna

Nyseparerade Jennifer Garner sadlar om i livet. Nu har skådespelaren en ny vän som hon visar upp på sociala medier – hönan Regina George.”Regina älskar långa promenader, torkade larver och kål.

Expressen – 03 dec 17 kl. 15:49

Stora förvandlingen får fansen att häpna

Sahar Tabar, 19, har på kort tid blivit en sensation på nätet, skriver Daily Mail.Anledningen: Hon sägs ha gjort över 50 ingrepp för att se ut som sin stora Idol, skådespelaren Angelina Jolie..

Kristianstadsbladet – 23 dec 12 kl. 16:31

One Direction söker fans till 3D-film

Pojkbandet One Direction ger sina fans möjlighet att bli en del av deras kommande 3D-film om vägen till framgångarna. På sin hemsida uppmanar tonårsfavoriterna fansen att bidra med videomeddelanden där de berättar om sina upplevelser av bandet, skriver Contactmusic. – Era historier gör oss alltid häpna och vi letar efter några One Direction-fans till vår nya 3D-film, säger Harry Styles i ett videoklipp som bandet lagt upp på hemsidan..

Expressen – 30 minuter sedan

Hårda kritiken mot Mandelmann efter programmet: "Inte lämpligt"

Kvällens avsnitt av "Mandelmanns gård" skapar reaktioner bland hundvänner.I programmet får Gustav och Marie Mandelmanns hund äta rå potatis – något som kan få hundar att må dåligt.– Det är ingenting man ska ge till hundar.

Expressen – 2 timmar sedan

Mandelmanns sexskämt i sändning – efter kaoset

Kaninernas vilda fortplantning orsakar kaos på Mandelmanns gård.Efter att en hane grävt sig in till honorna myllrar det av kaniner, något som riskerar att störa ekobalansen på gården.– Här är kärlekstunneln, säger Gustav Mandelmann med ett skratt i kvällens program..

Expressen – 3 timmar sedan

Modellens oväntade vändning – efter kidnappningen

Brittiska modellen Chloe Ayling, 20, kidnappades och lades i en resväska. Nu uppges hon dejta den 23 år äldre tv-komikern David Walliams, 46.– Han har helt klart fattat intresse för henne, säger en källa till The Sun.

Expressen – 4 timmar sedan

Sanningen bakom Alicia Vikanders hemliga fasad

Alicia Vikander gifte sig med sin Michael Fassbender på ett privat lyxbröllop på Ibiza i höstas. I en stor intervju med Vogue berättar hon om livet som gift – och om varför de höll bröllopet så hemligt. – Jag känner mig lyckligare och mer tillfredsställd än jag någonsin varit, säger hon i intervjun.

Expressen – 5 timmar sedan

Regina Lund bryter förlovningen med golfproffset

I november berättade Regina Lund om kärleken till golfproffset Jonas Haglund. Nu har de brutit förlovningen, enligt uppgifter till Hänt. ”Bekräftar att det är slut”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Expressen – 5 timmar sedan

Julia Roberts svåra tid efter framgångarna

Storsuccén "Pretty Woman" gjorde Julia Roberts till filmstjärna över en natt. Plötsligt kunde den rödhåriga 22-åringen med det charmiga leendet välja och vraka bland spännande filmprojekt. Men långt i från allt i livet har gått Oscarvinnarens väg – faktum är att flera av hennes filmer har floppat samtidigt som ryktet att en förestående skilsmässa mellan Julia Roberts och maken Danny Moder aldrig verkar tystna.

Expressen – 7 timmar sedan

Charlotte Perrellis mystiska bild får fansen att spekulera

Charlotte Perrelli lägger upp en bild med mystiskt budskap på sin Instagramsida.På bilden poserar sångerskan med en klänning som fladdrar dramatiskt i vinden – något som får följarna att tro att hon ska vara med i "Let's Dance"."Mot nya äventyr!!

Expressen – 8 timmar sedan

Tv-parets svåra kamp – efter "Biggest loser"

När Pontus Björklund var med i förra årets säsong av ”Biggest loser” gick han ner 51 kilo. Men nu har han gått upp nästan allt igen. Han är kritisk till det stöd deltagarna fick under programtiden, säger han i ”Malou efter tio.

Expressen – 9 timmar sedan

Miriam Bryants kärleks- svar – efter uppbrottet

Miriam Bryant har inte setts med någon ny partner sedan uppbrottet med tyska hårdrockstrummisen 2016. Frågan är om det finns någon ny kärlek i hennes liv. – Jag jobbar på det, så kan vi säga… säger hon kryptiskt till Hänt.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: