Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Därför kan Kissie lägga ner bloggen

/
/
/
22 Views

Sydsvenskan – 17 sep 11 kl. 06:30

kissie vill byta profil

Alexandra "Kissie" Nilsson är den unga skandalbloggerskan som tänjt alla gränser. Nu har hon skaffat sig en medietränare och vill vända varumärket. Men åren som Kissie har satt djupa spår.

Aftonbladet – 1 timme sedan

Bloggstjärnan ”Kissie” kan lägga ner

Posh24 – 10 jan 13 kl. 07:14

Därför gör bloggerskan Kissie ännu en skönhetsoperation!

Det är dags för bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson att göra ytterligare en skönhetsoperation! Hon har sedan tidigare, till stor del, gjort sig känd för de förvandlingar hon gjort med hjälp av plastikkirurgi. Hon har opererat brösten större, korrigerat dem och fyllt läpparna x antal gånger!

Posh24 – 04 apr 11 kl. 09:16

Kissie lurar sina läsare på pengar!

Ständigt omtalade och provocerande Kissie har nu hamnat i blåsvädre igen. Denna gång inte för att hon konsumerar barnmat, fläckar ner sig med brun utan sol eller skriver elakheter. Nej, för att hon lurar sina läsare på pengar!

Posh24 – 12 sep 13 kl. 17:02

Kissie talar ut om sin podcast: "Jag har inget alterego längre!"

Bloggerskan Kissie startade nyligen en podcast med sin bror Peter Nilsson, som blivit väldigt uppskattad. I en intervju med Allt om Stockholm berättar hon om initiativet, som till stor del togs för att hon blir missförstådd på bloggen.
"Blogg-Kissie är inget alterego längre, detta har jag gått ut med, dock verkar folk inte vilja lägga det på minnet", säger hon i intervjun.

Opinionen.se – 31 jan 13 kl. 12:32

Ta tillbaka bloggen från Kissie

Jag älskar bloggar. Kanske inte så mycket för läsningen, utan mer för vad de står för. Att ge alla möjlighet att fritt diskutera och sprida sina tankar och idéer.

Posh24 – 19 sep 11 kl. 10:16

Bråk i bloggvärlden? Kissie VS BabySenorita!

Kissie är mitt uppe i ett nytt bråk mot en bloggkollega, varför är vi inte förvånade! tydligen är det bloggaren BabySenorita som nu får smaka på Alexandras vrede, eller är det Kissie som får ta smällen?
Det hela började tydligen för två år sedan för Alexandra, när hon och Amir skulle på Blog Awards, orka ta upp det nu?

Posh24 – 02 nov 12 kl. 09:59

Natacha Peyre om Kissie: "Hon kopierar mig!"

Kroppsbråket mellan Alexandra "Kissie" Nilsson och Isabella "Blondinbella" Löwengrip har lagt sig. Ni vet det bråket där Kissie anklagade Blondinbella för att förespråka osunt levene och fetma! Men nu har en annan bloggerska lagt sig i debatten.

Posh24 – 18 apr 11 kl. 10:04

Grattis Kissie!

Idag fyller superbloggaren Kissie 20 år! Hon kommer att fira det här med en fest utöver det vanliga om vi ska tro alla förberedelser! Hon har längre skrivit i bloggen om att det kommer att bli något extra och vi vet att Rosanna Charles som för övrigt också firade sin födelsedag i helgen har hjälpt Kissie att planera det hela!

Posh24 – 25 maj 11 kl. 14:22

Kissie startar företag!

Blondinbella satte verkligen trenden med ung företagsverksamhet och bloggande. Och sen att hoppa på den är givetvis inte Kissie (Alexandra Nilsson) som nu har startat sitt eget företag! Enligt henne själv hter det "Kissiemedia" och ska göra så att hon kan dra in ännu mer pengar på bloggen!

Expressen – 5 minuter sedan

"Skam"-stjärnan dissade intervjun

Thomas Hayes, mer känd som William i den norska succéserien "Skam", är i Sverige. Men när TV4:s "Nyhetsmorgon" skulle intervjua honom gick han bara förbi. – Han höll inte riktigt vad han lovade, säger Peter Jihde i "Nyhetsmorgon"..

Expressen – 15 minuter sedan

Mikael Persbrandts hyllning till Zlatan

Världens bästa fotbollsspelare och en av Sveriges mest hyllade skådespelare. Nu minns Mikael Persbrandt tillbaka till mötet med Zlatan Ibrahimovic 2005, i samband med ett Unicef-samarbete. "En ung och väldigt talangfull man" skriver Persbrandt om fotbollsspelaren på Instagram..

Expressen – 2 timmar sedan

Malena Ernman slår tillbaka mot Sverigekritik

Malena Ernman kritiserar "Sverige(o)vänner" med ny statistik. Operasångerskan visar hur Sverige toppar undersökningar i ett Instagraminlägg. "Om det är "fel håll" att Sverige gång på gång placerar sig i topp är på alla dessa internationella undersökningar så undrar man ju lite vad" rätt håll" är..?

Expressen – 2 timmar sedan

Hiphop-stjärnan har fått trillingar

Trippel bebislycka för musikproducenten och hiphop-stjärnan Pharrell Williams och hans fru Helen Lasichanh. Tidigare i år välkomnade paret tre nya familjemedlemmar. "Familjen är glada och mår bra", berättar stjärnans representant för CNN..

Expressen – 10 timmar sedan

Peg om kampen: "Var inte kär i mig"

Peg Parnevik, 21, har hittat kärleken i Filip Kaspersen Lamprecht, 19. Nu berättar hon att hon fick kämpa för att få honom. – Han var inte kär i mig, säger tv-profilen..

Expressen – 10 timmar sedan

Loreen berättar om sin sexualitet

Melodifestivalaktuella artisten Loreen berättar i kvällens "Renées brygga i TV4 att hon är bisexuell. – Jag får väl säga att jag är det, helt enkelt, säger hon när hon gästar programmet. Stjärnan berättar också att hon utvecklade sin sångtalang i familjens badrum – där hon kunde sjunga i ensamhet i flera timmar tills grannarna kom och knackade på ytterdörren..

Expressen – 12 timmar sedan

Stjärnans sluga drag lurar alla i Superstars

Vila sig i form? Jodå, det funkar – om man heter Tomas Brolin. Fotbollsikonen får en pik för sin taktik i ”Superstars” – sedan spöar han motståndet.

Expressen – 13 timmar sedan

Malia Obama hamnade i fokus under sitt besök

Malia Obama överväldigades av uppmärksamheten under sitt besök på ett konstmuseum i New York. Den 18-åriga presidentdottern försökte smälta in som vanlig besökare – men det var många som ville ta bilder på henne. – Hon var där med en vän och gick från konstverk till konstverk, säger uppgiftslämnaren..

Expressen – 14 timmar sedan

Här kan stjärnan inte hålla tårarna tillbaka

Therese Alshammar kan inte hålla tårarna borta i Kanal 5-programmet ”Superstars”. Det är när simstjärnan får se bilder från OS i Sydney som det brister för henne. – Oj, vad jobbigt det är, säger hon i ”Superstars”..

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: