Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Beskedet: De leder Grammisgalan 2017

/
/
/
23 Views

Västerbottens Folkblad – 28 nov 11 kl. 10:10

Salo leder Grammisgalan

Daniel Nordström, måndag 28 november kl 10.10 Grammisgalan 2012 sänds från Kungliga Operan tisdag 14 februari. Den visas live på svt.

Helsingborgs Dagblad – 12 dec 15 kl. 10:21

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan."Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

Sydsvenskan – 12 dec 15 kl. 10:21

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan."Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

UNT – 12 dec 15 kl. 10:19

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016..

Västerbottens Folkblad – 12 dec 15 kl. 10:21

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan. ”Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

Corren – 12 dec 15 kl. 10:19

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016..

YA – 12 dec 15 kl. 10:19

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan. "Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

Sydöstran – 12 dec 15 kl. 10:19

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan. "Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

Kristianstadsbladet – 12 dec 15 kl. 10:19

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan. "Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

Blekinge Läns tidning – 12 dec 15 kl. 10:19

Petter leder Grammisgalan

Det blir Petter som leder Grammisgalan 2016. I slutet av februari ställer han sig på Cirkus scen i Stockholm för att vara värd för den direktsända galan. "Det är viktigt för mig att alltid utmana mig själv och det här är kanske en av de största utmaningarna jag kan utsätta mig för.

Expressen – 30 minuter sedan

Skådespelaren Stig Grybe är död

Skådespelaren Stig Grybe har gått bort. Dottern Isabella Grybe bekräftar dödsfallet till Aftonbladet..

Expressen – 1 timme sedan

Bianca Ingrossos diss av "Skam"-stjärnan

Bianca Ingrosso åt middag med "Skam"-skådespelaren Thomas Hayes – men var inte intresserad av en selfie. Mamma Pernilla Wahlgren hyllar dotterns diss. "Älskar att hon är så ”o-impad” av det mesta" skriver hon i sin blogg..

Expressen – 1 timme sedan

Anne Lundberg om missbruket i familjen

Anne Lundberg växte upp med en missbrukande förälder – något som påverkat hela hennes uppväxt. I podcasten "Livshjulet" berättar programledaren hur det präglat resten av hennes liv. – Vi har sett alkoholens och tablettmissbrukets baksidor, och det är inte så jäkla charmigt, säger Anne Lundberg..

Expressen – 2 timmar sedan

Ebbots sorg efter dödsfallet

Mannen bakom skivaffärskedjan "Bengans, göteborgska Bengt ”Bengan” Brorsson, har gått bort, 64 år gammal. Nu sörjs och hyllas han av stadens musikelit. – Där har jag träffat alla ­mina blivande bandmedlemmar.

Expressen – 2 timmar sedan

Vännerna sörjer Lars-Erik Berenett

"Hassel"-skådespelaren Lars-Erik Berenett har gått bort, 74 år gammal. Nu sörjs han av sina vänner och kolleger. – Han var en behaglig människa, humoristisk och intelligent, säger skådespelaren Allan Svensson..

Expressen – 10 timmar sedan

"Lokets" oro inför sin återkomst i Bingolotto

Leif "Loket" Olsson gör comeback i "Bingolotto" på söndag. När ordinarie programledare är på semester med kärleken i Centralamerika kliver tv-veteranen in och tar över programmet tre veckor framöver – om hälsan tillåter. – Jag ska ta den första sedan får vi se hur det blir.

Expressen – 10 timmar sedan

Tvillingarna kan rädda Beyoncés äktenskap

Världsartisten Beyoncé är gravid med tvillingar – och nu spekuleras det i att det kan komma att rädda äktenskapet med Jay-Z genom den pågående otrohetskrisen. Redan i augusti kom uppgifter att stjärnan ville bli gravid innan årets slut – som en present till maken som fyller år i december..

Expressen – 9 timmar sedan

Sofi Fahrmans dejt – efter uppbrottet

Efter separationen från miljardären Nick Zijlstra startar Sofi Fahrman sitt nya liv.. I sin podcast "Trettio plus trevar" avslöjar modeprofilen att hon börjat dejta igen. – Nu råkar han vara väldigt gullig den här killen, säger Sofi Fahrman..

Expressen – 10 timmar sedan

Lars-Erik Berenett var en av mina grundbultar

Lars-Erik Berenett var inte bara en av Sveriges främsta skådespelare. Jag hade också förmånen att få kalla honom min vän – och en av grundbultarna i min kreativa verkstad och familj..

Expressen – 12 timmar sedan

Fredrik Reinfeldt om sitt nya kärleksliv

Fredrik Reinfeldt, tidigare statsminister, gästar kvällens "Renées brygga" i TV4 och berättar där om sin förkärlek för hushållssysslor, något han fått med sig som barn. – Det jag är bra på är att tvätta och stryka, säger han, och avslöjar att han faktiskt har en showig sida han fått lägga band på som politiker..

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: