Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

8 Sätt Att Uppdatera Din Garderob För GRATIS! CHING CHING!

/
/
/
20 Views

Bröt? På en budget? Eller bara tajt? Det finns mer än ett sätt att (re)hud din stil utan att ens spendera en dime – gläd er! Från att KLYFTAN luvtröja du har ägt sedan 1066 (praktiskt taget) för att som förra säsongen päls du spenderar kala pengar på, heres hur att omforma dina favoriter…
1. Ge Din Klädsel En ASBO

Vi har alla den grå marl luvtröja (eventuellt GAP, möjligen Ellesse) som vi bär som loungewear på en bakfull söndag. Få slobby söndag känsla till din stil hela veckan lång och använder den som går till skiktning pjäs. Uppror mot rulla hals genom att samarbeta med en klänning, eller använda den för att koppla av dina skräddarsydda separerar.

2. Strama Upp

Nätstrumpor är kläder hörnsten för Coronation Street barmaids och någon sassy syster i staden. Ha under byxor för det ”subtila ser slampig” eller stänga av dem laddered tights till en ” sak ” med knähöga stövlar och en mini.

3. Formen Förändring

Axel berövar är mycket 2015 så flytta din look till en ny form av refastening din päls. Slip pojkar ena axeln eller hoppa över en knapp för att skapa en ny drottning. Vibe att kanal? Berusad uppskakad dressing.

4. Winterfy Sommaren Häftklamrar

Uppdatera dina blommor av lager över ett par jeans och en för stor jacka. Lätt. Peasy.

5. Få Listig

Få alla Blue Peter på din klädsel är ass genom att patcha upp dina saknade kläder med märken. Hur kul. Hur kreativ.

6. Get Waisted

Dubbel dos på dina kappor och ger en viss indikation om din kropp genom att addera ett bälte i midjan. Att leka med proportioner-Michelin-mannen stil – verkligen kommer att omforma en bild och göra det möjligt för en fräck McDonalds konsumtion. Vi kommer att ta en Kyckling Legend måltid för att gå. Stort.

7. Tjäna En Utmärkelse

8. Ta En Båge

För dem som har haft en skräddar splurge och nu inte har råd med ens en ödmjuk tillbehör bör återvinna sina designer band. Antingen KN certifiera din Barnett med lite Chanel eller hade en ny dimension i och med Dior.

Fortsätter nedan…

Läs mer

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

It is main inner container footer text
%d bloggare gillar detta: